Πλεονεκτήματα

Το σύστημα καθαρισμού αυτοκινήτων με ατμοκαθαριστές Optima steamers πλεονεκτεί έναντι των παραδοσιακών μεθόδων καθαρισμού αυτοκινήτων (π.χ. Πλυντήριο Αυτοκινήτων)

Δεν δημιουργούνται γρατσουνιές από βούρτσες.

Ασύγκριτα καλύτερο καθάρισμα με τη πίεση του υγρού ή/και ξηρού ατμού και στα δύσκολα σημεία (π.χ. ανάμεσα στις πόρτες, σιδηρόδρομοι καθισμάτων κλπ).

Οικολογικός καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου χωρίς χημικά, μόνο με την ενέργεια του υπέρθερμου ξηρού ατμού. Ο ατμός καταστρέφει τα βακτήρια, τα ακάρεα, διώχνει τις δυσάρεστες οσμές (τσιγάρο) και καθαρίζει τους αεραγωγούς του κλιματισμού. Ιδανικός καθαρισμός για αυτοκίνητα όπου επιβαίνουν μωρά ή μικρά παιδιά.

Αναζωογονεί το χρώμα του αυτοκινήτου, καθώς δεν αφήνει στίγματα στην εξωτερική επιφάνεια του οχήματος , προστατεύοντας το φινίρισμά του.

Δεν χρησιμοποιούνται χημικά αλλά μόνο ξηρός ατμός.

Δεν δημιουργούνται απόνερα (απορρυπαντικά – νερό)

Με 1 λίτρο νερού υπό μορφή ατμού, καθαρίζεται το αυτοκίνητο μέσα-έξω, ενώ στο πλυντήριο καταναλώνονται 150 λίτρα. Σέβεται το περιβάλλον: Ο καθαρισμός με ατμό συντελεί στην προστασία των υδάτινων πόρων, χάρη στην ελάχιστη κατανάλωση νερού (1 λίτρο ανά αυτοκίνητο) υπό μορφή ατμού.